Over ons

Home Over ons

Minova heeft zich gespecialiseerd in alle processen, systemen en modellen die leiden tot management informatie.

Het doel van Minova is het ontwikkelen van nieuwe methoden om management informatie te genereren, modelleren en presenteren. Minova is actief in verschillende sectoren, van banken, industrie en scholen tot cultuur. Minova is begonnen in het financiële discipline maar heeft zich inmiddels volledig gespecialiseerd op het gebied van Power BI.

PowerBI specialist Marnix is kennishebber van alle vormen van BI binnen het Microsoft spectrum.

Het gezicht achter Minova, Marnix Jansen, heeft jarenlange kennis opgebouwd in het bedrijfsleven. Sinds de introductie van Power BI in 2015 heeft hij zich gespecialiseerd als Power BI expert. Zijn bedrijfskundige kennis in combinatie met deze expert rol zorgt ervoor dat hij bedrijven perfect kan helpen data te leren begrijpen.

Power BI

Is Power BI iets voor ons?

Van data naar inzicht

Nieuwste berichten

thumbnail

Joining Tables in Power Apps

Joining tables in Power BI can be done easily by using the functions for that purpose in the M and / or DAX language. Please refer to the blog post...
Read more
Wrong-tool-for-the-job2

Waarom Excel niet geschikt is voor een Financieel Model

Ondanks dat ik over de jaren zelf talloze Financiële Modellen heb ontwikkeld met behulp van Excel, ben ik toch tegenstander van het gebruik ervan voor dat doeleinde
Read more
columnsPicturedjpf

Change a Column Name in the Power BI Query Editor without hardcoding

Sometimes, when bringing in data in the query editor, you need to change the name of a column that isn't always the same in the source.
Read more