Trainingen

Home Trainingen

Introductie

Data omzetten naar inzicht. Daar staat Minova voor. Jarenlange ervaring is ingezet in vijf trainingen om te leren hoe dat moet. Het middel daarvoor is Microsoft Power BI, volgens Gartner het beste pakket aan applicaties en diensten in de Business Intelligence-markt. Na te zijn getraind door Minova zullen de aanwezigen hebben geleerd hoe ze op feiten gebaseerde besluitvorming kunnen ondersteunen door de juiste informatie op het juiste moment te verstrekken. Ongeacht waar gegevens zich bevinden of in welke vorm ze zich bevinden. Getrainde Power BIgebruikers zullen op de meest efficiënte manier data kunnen ophalen en modelleren. Bovenop dat datamodel kunnen dashboards worden gemaakt die interactieve analyse door gebruikers ervan mogelijk maken.

Wat kan Minova voor je betekenen

Basistraining

Deelnemers maken tijdens de Basistraining kennis met Power BI, leren alle aspecten ervan kennen en kunnen eenvoudige maar nuttige rapportages maken.

Datamodellering

Deelnemers zullen de kernconcepten van datamodellering leren, waardoor compacte, efficiënte en robuuste modellen kunnen worden gemaakt.

DAX-vaardigheden

Deelnemers kunnen DAX-vaardigheden onder de knie krijgen, waardoor ze analytische kracht aan hun modellen kunnen toevoegen.

DA-100 examentraining

De DA-100 examentraining is een combinatie van de eerste drie trainingen met een paar aanvullingen om ervoor te zorgen dat alle vereisten voor het DA-100 examen worden behandeld.

Power BI Advanced training

De Power BI Advanced training is ontwikkeld voor mensen die al bekend zijn met Power BI maar hun Data Analyse vaardigheden met Power BI naar een hoger niveau willen tillen.

Power BI

Van data naar inzicht

Is Power BI iets voor ons?

Nieuwste berichten

thumbnail

Joining Tables in Power Apps

Joining tables in Power BI can be done easily by using the functions for that purpose in the M and / or DAX language. Please refer to the blog post...
Read more
Wrong-tool-for-the-job2

Waarom Excel niet geschikt is voor een Financieel Model

Ondanks dat ik over de jaren zelf talloze Financiële Modellen heb ontwikkeld met behulp van Excel, ben ik toch tegenstander van het gebruik ervan voor dat doeleinde
Read more
columnsPicturedjpf

Change a Column Name in the Power BI Query Editor without hardcoding

Sometimes, when bringing in data in the query editor, you need to change the name of a column that isn't always the same in the source.
Read more