DA-100 examentraining

Home Trainingen DA-100 examentraining

Omschrijving

De Power BI DA-100 examentraining is een combinatie van de basis, datamodellering en DAXtraining en enkele toevoegingen om ervoor te zorgen dat alle vereisten voor het DA-100-examen worden behandeld. Het combineert kennis op het gebied van het ophalen van data met behulp van de Query Editor, het modelleren van die data in Power BI Desktop, het schrijven van formules in de DAXtaal en het publiceren en delen van inzichten in de Power BI Service. Veel van deze onderwerpen zijn voornamelijk een kwestie van weten, maar datamodellering en het schrijven van DAX vereist praktische ervaring. Daarom zal dit uitgebreid worden gedaan. Deze training is al aan vele honderden trainees gegeven en hun feedback is in de training verwerkt. Daardoor is de training gemakkelijk te volgen, ondanks de complexiteit van enkele examenvereisten.

Onderwerpen

Looptijd

3,5 Dag

Vereiste voorkennis:

Enige eerdere ervaring met Power BI kan helpen, maar dat is geen vereiste voor deze cursus.

De doelen die we behalen met onderstaande training zijn:

Omdat deze training alle hoofdonderdelen van Power BI omvat, kunnen trainees na het volgen van deze cursus zelfstandig met Power BI aan de slag.

Trainees kunnen zelf gegevens ophalen, verwerken, analyseren en visualiseren op een dashboard en deze vervolgens verspreiden.

Trainees zijn goed voorbereid op het DA-100-examen.

Investering

€ 750, - per trainee vrijgesteld van btw.

Nieuwste berichten

thumbnail

Joining Tables in Power Apps

Joining tables in Power BI can be done easily by using the functions for that purpose in the M and / or DAX language. Please refer to the blog post...
Read more
Wrong-tool-for-the-job2

Waarom Excel niet geschikt is voor een Financieel Model

Ondanks dat ik over de jaren zelf talloze Financiële Modellen heb ontwikkeld met behulp van Excel, ben ik toch tegenstander van het gebruik ervan voor dat doeleinde
Read more
columnsPicturedjpf

Change a Column Name in the Power BI Query Editor without hardcoding

Sometimes, when bringing in data in the query editor, you need to change the name of a column that isn't always the same in the source.
Read more