Klanten

Home Klanten

Succesvolle trainingen en consulting voor o.a:

Nadat wij ons data warehouse en data quality op orde gebracht hadden, heeft Marnix ons geholpen deze in te zetten voor interactieve overzichtelijke Power BI dashboards die zowel de gebruikers als het management helpen om data-driven te werken en besluiten te nemen.

Tevens heeft hij de gebruikers geënthousiasmeerd en getraind om op basis hiervan maximaal Self-service BI toe te kunnen passen.

Hij weet kennis, ervaring, enthousiasme en humor goed te combineren waardoor we schijnbaar moeiteloos veel hebben weten te bereiken in korte tijd.

Robert Kühne

WestlandUtrecht Bank | Manager Risk

Sinds 1953 is Vistapaint succesvol als leverancier van verfspecialiteiten, plamuren en pleisters. Dit doen wij met onze eigen merken en recepturen, maar ook met producten van onze partners. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler in nicheproducten voor de verf- en stucverwerkende specialist. Met onze collega's zijn we continu op zoek naar groei. Of het nu gaat om persoonlijke groei, groei in onze business of in die van onze klanten, we blijven zo veel mogelijk in beweging.

Om die groei duurzaam te kunnen realiseren willen wij kunnen sturen op dagelijks beschikbare, accurate dashboards die eenvoudig zijn in het gebruik. We hebben Marnix aangetrokken om die dashboards te realiseren. Hij heeft onder andere data vanuit ons ERP systeem in Power BI gebruikt waarmee hij enkele dashboards heeft gebouwd zodat wij inzicht hebben in de ontwikkeling van de omzet. Maar ook bij meer operationele inzichten heeft hij geholpen door dashboards op dat gebied te ontwikkelen. Marnix is prettig om mee samen te werken, hij reageert altijd snel als we hem iets vragen en is een echte expert.

Roderick Reichert

Vistapaint | Commercieel directeur

Om onze business van een gebruikersvriendelijke rapportage op ons ERP systeem te voorzien, heeft Marnix een koppeling tussen ons ERP systeem en Power BI gerealiseerd en vervolgens een datamodel en interactief rapport ontwikkeld. Voor een ander Power BI rapport heeft hij Power Apps en Power BI gecombineerd zodat gebruikers van het rapport niet alleen informatie ontvangen maar ook gegevens voor het rapport aan kunnen leveren. Marnix is prettig om mee samen te werken, heeft grondig verstand van Power BI en kan door onze Power BI gebruikers binnen de organisatie ook goed als vraagbaak worden ingezet.

Joyce Holla

Perfetti van Melle| Business Intelligence Director Business Unite Europe

Wij hebben recent Power BI in ons curriculum opgenomen. Daarbij heeft Marnix geholpen door eerst de betreffende docenten op te leiden op het gebied van Power BI. Daarnaast heeft Marnix geholpen met het samenstellen van het materiaal voor de colleges en voor het examen. Marnix is een echte expert op het gebied van Power BI en ik kan iedereen aanraden om hem als Consultant of Trainer in te schakelen.

Richard Bakkers

Avans Hogeschool | Teacher - Coach, Governance, Risk & Compliance

Agium creëert waardevolle impact door effectieve verbindingen aan te gaan met ambitieuze opdrachtgevers en gedreven finance professionals. Voor ieder vraagstuk levert Agium de juiste deskundigheid uit een tribe van meer dan 150 betrokken specialisten.

Daarom besteden wij veel expliciete aandacht aan de ontwikkeling van onze professionals. Daarin worden ze ondersteund door onze collega’s van ambitiemanagement om ervoor te zorgen dat ze op passende opdrachten worden ingezet. Maar ook door ze door middel van training & opleiding te begeleiden in hun ontwikkeling. In de markt merken we dat Power BI kennis steeds wezenlijker wordt voor de financial. Daarom bieden we onze professionals ook de kans zich op dat gebied te ontwikkelen en zijn we de samenwerking met Marnix aangegaan. Bij Agium werken we heel plezierig samen met Marnix als trainer. Hij traint diverse groepen van junior tot senior professionals op een enthousiaste manier! Het is fijn afspraken maken met Marnix en onze collega’s waarderen de trainingen als zeer waardevol.

Bianca Persoon

Agium | Coordinator Business Support & Scrum Master

Om het MT van Diergaarde Blijdorp maandelijks inzicht te geven in hoe we het doen ten opzicht van onze doelstellingen heeft Marnix een Power BI model ontwikkeld wat heel makkelijk tot stand komt en voor ons eenvoudig is in het gebruik. Hij heeft daarvoor gegevens vanuit verschillende systemen opgehaald en verwerkt, zodanig dat de informatie die eruit komt het voor ons makkelijker maakt om Blijdorp te besturen. Hij heeft onder andere een dashboard voor onze mobiele telefoons ontwikkeld wat direct op ons operationeel systeem is aangesloten. Daardoor kunnen medewerkers altijd live zien hoeveel bezoekers er in Blijdorp zijn en welke omzet er in de verschillende horecalocaties en de winkels wordt gedraaid. Wij zijn erg blij met de Power BI kennis en kunde die Marnix hier heeft gebracht, hij weet goed waar hij het over heeft en kan het met enthousiasme en energie overbrengen. We zijn vooral blij met de manier waarop hij onze mensen wegwijs heeft gemaakt in Power BI zodat ze nu ook zelf makkelijk inzichten kunnen maken.

Alexandra Dijk

Diergaarde Blijdorp | CFO

ING vindt het belangrijk om continue te investeren in de ontwikkeling van haar medewerkers. Ons speelveld is snel in beweging en we zorgen ervoor dat onze mensen daarin voorop blijven lopen. Om die reden zijn we een early adopter van Power BI en zorgen ervoor dat onze mensen zich hierin kunnen bekwamen. Dat doen we onder andere door het aanbieden van verschillende Power BI trainingen, dit zijn trainingen voor beginners tot trainingen voor gevorderde Power BI gebruikers.

We werken hierin vanaf het begin met Marnix samen. Inmiddels heeft hij al vele professionals getraind. Zijn trainingen worden altijd zeer hoog beoordeeld; zijn Power BI kennis is erg sterk, het door hem ontwikkelde materiaal biedt een goede structuur en dekt de juist materie voor elk type training, hij weet de stof enthousiast te brengen, zorgt voor een goede combinatie van theorie en hands-on oefeningen en moedigt interactie tijdens de trainingen aan. Daarmee heeft hij een bijdrage geleverd aan de data fluency van onze medewerkers.

Jessie de Groot

ING Analytics | Analytics Academy

Neem vrijblijvend contact met ons op om te sparren over Power BI vragen

Nieuwste berichten

thumbnail

Joining Tables in Power Apps

Joining tables in Power BI can be done easily by using the functions for that purpose in the M and / or DAX language. Please refer to the blog post...
Read more
Wrong-tool-for-the-job2

Waarom Excel niet geschikt is voor een Financieel Model

Ondanks dat ik over de jaren zelf talloze Financiële Modellen heb ontwikkeld met behulp van Excel, ben ik toch tegenstander van het gebruik ervan voor dat doeleinde
Read more
columnsPicturedjpf

Change a Column Name in the Power BI Query Editor without hardcoding

Sometimes, when bringing in data in the query editor, you need to change the name of a column that isn't always the same in the source.
Read more