Incompany Power BI Trainingen

Home Incompany Power BI Trainingen

Introductie Incompany Power BI Trainingen

Als organisatie heb je veel te maken met data. Toch heb je vaak genoeg het gevoel met een blinddoek op te sturen, omdat je niet genoeg inzicht hebt. Microsoft Power BI is het beste pakket aan applicaties en diensten in de Business Intelligence-markt waarmee data omgezet kan worden naar inzicht. Of je nu al werkt met Power BI of een alternatief zoekt voor arbeidsintensieve methodes om inzicht te krijgen; Minova biedt Power BI trainingen op ieder niveau!

Power BI maakt het mogelijk om interactieve dashboards te maken die precies laten zien hoe de organisatie ervoor staat. Om dit mogelijk te maken heeft Minova vijf verschillende Power BI trainingen ontwikkeld. Begin met de introductietraining en ga door tot aan de Power BI advanced training.

Wat kan Minova voor je betekenen

Basistraining Power BI

Deelnemers maken tijdens de Basistraining kennis met Power BI, leren alle aspecten ervan kennen en kunnen eenvoudige maar nuttige rapportages maken.

Lees meer over de basistraining Power BI

Training Power BI datamodellering

Deelnemers zullen de kernconcepten van datamodellering leren, waardoor compacte, efficiënte en robuuste modellen kunnen worden gemaakt.

Lees meer over de training Power BI datamodellering

Training Power BI – DAX-vaardigheden

Deelnemers kunnen DAX-vaardigheden onder de knie krijgen, waardoor ze analytische kracht aan hun modellen kunnen toevoegen.
Lees meer over de training Power BI – DAX-vaardigheden

PL-300 examentraining

De PL-300 examentraining is een combinatie van de eerste drie trainingen met een paar aanvullingen om ervoor te zorgen dat alle vereisten voor het PL-300 examen worden behandeld.

Lees meer over de PL-300 examentraining

Power BI Advanced training

De Power BI Advanced training is ontwikkeld voor mensen die al bekend zijn met Power BI maar hun Data Analyse vaardigheden met Power BI naar een hoger niveau willen tillen.

Lees meer over de Power BI Advanced training

Power BI

Van data naar inzicht

Is Power BI iets voor ons?

Nieuwste berichten

Debugger Poster.pptx

The DAX Debugger tool in Tabular Editor 3

Het begrijpen en debuggen van je #DAX in #powerbi is zojuist veel eenvoudiger en sneller geworden met de DAX Debugger tool in Tabular Editor 3. In deze video demonstreer ik...
Lees meer
Demo Time Paginated reports in Power BI - What is all the fuss about? - Microsoft Power BI Report Builder

Paginated rapporten in Power BI

Een paginated rapport op een #Powerbi rapportpagina kan een uitstekende oplossing zijn wanneer je een grote tabel hebt en deze wilt exporteren naar PDF, alleen die tabel wilt delen of...
Lees meer
FeatIm_Klein

DAX: Verschil tussen FILTER en CALCULATETABLE

In de wereld van DAX formules, zijn de twee formules die het meest door elkaar gehaald worden FILTER en CALCULATETABLE. Dat is te wijten aan het feit dat zij in...
Lees meer