Incompany Power BI Trainingen

Home Incompany Power BI Trainingen

Introductie Incompany Power BI Trainingen

Als organisatie heb je veel te maken met data. Toch heb je vaak genoeg het gevoel met een blinddoek op te sturen, omdat je niet genoeg inzicht hebt. Microsoft Power BI is het beste pakket aan applicaties en diensten in de Business Intelligence-markt waarmee data omgezet kan worden naar inzicht. Of je nu al werkt met Power BI of een alternatief zoekt voor arbeidsintensieve methodes om inzicht te krijgen; Minova biedt Power BI trainingen op ieder niveau!

Power BI maakt het mogelijk om interactieve dashboards te maken die precies laten zien hoe de organisatie ervoor staat. Om dit mogelijk te maken heeft Minova vijf verschillende Power BI trainingen ontwikkeld. Begin met de introductietraining en ga door tot aan de Power BI advanced training.

Wat kan Minova voor je betekenen

Basistraining Power BI

Deelnemers maken tijdens de Basistraining kennis met Power BI, leren alle aspecten ervan kennen en kunnen eenvoudige maar nuttige rapportages maken.

Lees meer over de basistraining Power BI

Training Power BI datamodellering

Deelnemers zullen de kernconcepten van datamodellering leren, waardoor compacte, efficiënte en robuuste modellen kunnen worden gemaakt.

Lees meer over de training Power BI datamodellering

Training Power BI – DAX-vaardigheden

Deelnemers kunnen DAX-vaardigheden onder de knie krijgen, waardoor ze analytische kracht aan hun modellen kunnen toevoegen.
Lees meer over de training Power BI – DAX-vaardigheden

DA-100 examentraining

De DA-100 examentraining is een combinatie van de eerste drie trainingen met een paar aanvullingen om ervoor te zorgen dat alle vereisten voor het DA-100 examen worden behandeld.

Lees meer over de DA-100 examentraining

Power BI Advanced training

De Power BI Advanced training is ontwikkeld voor mensen die al bekend zijn met Power BI maar hun Data Analyse vaardigheden met Power BI naar een hoger niveau willen tillen.

Lees meer over de Power BI Advanced training

Power BI

Van data naar inzicht

Is Power BI iets voor ons?

Nieuwste berichten

FeatIm_Klein

DAX: Difference between FILTER and CALCULATETABLE

  In the world of DAX formulas, the two formulas that get mixed up the most are FILTER and CALCULATETABLE. That is due to the fact that they actually do...
Read more
Wrong-tool-for-the-job2

Waarom Excel niet geschikt is voor een Financieel Model

Ondanks dat ik over de jaren zelf talloze Financiële Modellen heb ontwikkeld met behulp van Excel, ben ik toch tegenstander van het gebruik ervan voor dat doeleinde
Read more
columnsPicturedjpf

Change a Column Name in the Power BI Query Editor without hardcoding

Sometimes, when bringing in data in the query editor, you need to change the name of a column that isn't always the same in the source.
Read more