Incompany Power BI Trainingen

Home Incompany Power BI Trainingen

Introductie Incompany Power BI Trainingen

Als organisatie heb je veel te maken met data. Toch heb je vaak genoeg het gevoel met een blinddoek op te sturen, omdat je niet genoeg inzicht hebt. Microsoft Power BI is het beste pakket aan applicaties en diensten in de Business Intelligence-markt waarmee data omgezet kan worden naar inzicht. Of je nu al werkt met Power BI of een alternatief zoekt voor arbeidsintensieve methodes om inzicht te krijgen; Minova biedt Power BI trainingen op ieder niveau!

Power BI maakt het mogelijk om interactieve dashboards te maken die precies laten zien hoe de organisatie ervoor staat. Om dit mogelijk te maken heeft Minova vijf verschillende Power BI trainingen ontwikkeld. Begin met de introductietraining en ga door tot aan de Power BI advanced training.

Wat kan Minova voor je betekenen

Basistraining Power BI

Deelnemers maken tijdens de Basistraining kennis met Power BI, leren alle aspecten ervan kennen en kunnen eenvoudige maar nuttige rapportages maken.

Lees meer over de basistraining Power BI

Training Power BI datamodellering

Deelnemers zullen de kernconcepten van datamodellering leren, waardoor compacte, efficiënte en robuuste modellen kunnen worden gemaakt.

Lees meer over de training Power BI datamodellering

Training Power BI – DAX-vaardigheden

Deelnemers kunnen DAX-vaardigheden onder de knie krijgen, waardoor ze analytische kracht aan hun modellen kunnen toevoegen.
Lees meer over de training Power BI – DAX-vaardigheden

PL-300 examentraining

De PL-300 examentraining is een combinatie van de eerste drie trainingen met een paar aanvullingen om ervoor te zorgen dat alle vereisten voor het PL-300 examen worden behandeld.

Lees meer over de PL-300 examentraining

Power BI Advanced training

De Power BI Advanced training is ontwikkeld voor mensen die al bekend zijn met Power BI maar hun Data Analyse vaardigheden met Power BI naar een hoger niveau willen tillen.

Lees meer over de Power BI Advanced training

Power BI

Van data naar inzicht

Is Power BI iets voor ons?

Nieuwste berichten

Je hebt je Power BI-rapport voltooid, het onder de rapportgebruikers verspreid en nu ben je klaar, toch?

Nee, eigenlijk ben je pas net begonnen! 🚀 Ik ben al bijna 7 jaar Power BI-consultant en naar mijn ervaring is het moeilijkste deel van Power BI om een rapport...
Lees meer
Flow Design a report

Wanneer je een nieuw rapport gaat ontwikkelen in Power BI, zet dan je computer uit!

Klinkt een beetje vreemd, ik begrijp het, maar laat me het uitleggen: Voordat je je laptop opent en aanzet, wil je er zeker van zijn dat je eerst hebt bepaald...
Lees meer

Zachte vaardigheden zijn belangrijker dan harde vaardigheden

Als het gaat om #powerbi, zijn zachte vaardigheden belangrijker dan harde vaardigheden! Laat me je een voorbeeld geven: Een gegevensanalist heeft een vreselijk rapport gebouwd dat lelijk is, traag reageert,...
Lees meer