PL-300 examentraining

Home Incompany Power BI Trainingen PL-300 examentraining

Door het PL-300 examen te behalen, kun je aantonen dat je alle aspecten van Power BI beheerst. Alle hoofdonderdelen van Power BI komen tijdens de PL-300 examentraining van Minova aan bod. Van het modelleren van gegevens, data visualisatie, distributie van informatie tot het doen van een oefenexamen. De examentraining vindt live plaats op locatie en is verdeeld over 3,5 dag. Na het volgen van de examentraining ben je op de juiste manier voorbereid op het officiële PL-300 examen, zodat je vol vertrouwen aan de slag kan.

Wat is de PL-300 examentraining precies?

In de Power BI PL-300 examentraining komen de volgende onderwerpen aan bod:

Voor veel van de genoemde onderwerpen is voornamelijk theoretische kennis noodzakelijk, maar voor de onderdelen datamodellering en het schrijven van DAX is praktische ervaring een vereiste. Hier gaan we uitgebreid op in tijdens de live trainingsdagen. De examentraining is volgens een helder stappenplan opgebouwd, zodat het gemakkelijk te volgen is, ondanks de complexiteit van sommige examenonderdelen.

Na de PL-300 examentraining heb je geleerd om:

Omdat deze training alle hoofdonderdelen van Power BI omvat, kunnen trainees na het volgen van deze cursus zelfstandig met Power BI aan de slag.

Trainees kunnen zelf gegevens ophalen, verwerken, analyseren en visualiseren op een dashboard en deze vervolgens verspreiden.

Trainees zijn goed voorbereid op het PL-300-examen.

Voor wie is de PL-300 examentraining geschikt?

De PL-300 examentraining is geschikt voor iedereen die alle aspecten van Power BI goed wil beheersen en dit wil aantonen door middel van het PL-300 certificaat. Denk aan controllers, accountants, marketeers, HR consultants, business analisten, sales analisten, consultants en andere professionals die zich bezighouden met rapporteren.

Kosten PL-300 examentraining

De kosten voor de PL-300 examentraining bedragen € 1050,- per deelnemer. Dit is op basis van 4,5 dagen incompany. Deze kosten zijn vrijgesteld van btw.

Nieuwste berichten

Thumbnail

Combine multiple excel sheets

How do you combine multiple Excel sheets in #powerbi even when the structure is different? Learn all about it in this short video!
Lees meer
Roles

The four Power BI roles

#Powerbi users can actually be divided into four different roles. Read all about it in this article. Introduction When talking about “the Power BI user”, I find it useful to distinguish...
Lees meer
StartPage

IBCS ®️ P&L Waterfall chart using Charticulator in Power BI

In this video I demo how to create a waterfall chart for a Profit and Loss statement based on the IBCS®️ standard. I’ll demo this in the standard Power BI...
Lees meer