PL-300 examentraining

Home Incompany Power BI Trainingen PL-300 examentraining

Door het PL-300 examen te behalen, kun je aantonen dat je alle aspecten van Power BI beheerst. Alle hoofdonderdelen van Power BI komen tijdens de PL-300 examentraining van Minova aan bod. Van het modelleren van gegevens, data visualisatie, distributie van informatie tot het doen van een oefenexamen. De examentraining vindt live plaats op locatie en is verdeeld over 3,5 dag. Na het volgen van de examentraining ben je op de juiste manier voorbereid op het officiële PL-300 examen, zodat je vol vertrouwen aan de slag kan.

Wat is de PL-300 examentraining precies?

In de Power BI PL-300 examentraining komen de volgende onderwerpen aan bod:

Voor veel van de genoemde onderwerpen is voornamelijk theoretische kennis noodzakelijk, maar voor de onderdelen datamodellering en het schrijven van DAX is praktische ervaring een vereiste. Hier gaan we uitgebreid op in tijdens de live trainingsdagen. De examentraining is volgens een helder stappenplan opgebouwd, zodat het gemakkelijk te volgen is, ondanks de complexiteit van sommige examenonderdelen.

Na de PL-300 examentraining heb je geleerd om:

Omdat deze training alle hoofdonderdelen van Power BI omvat, kunnen trainees na het volgen van deze cursus zelfstandig met Power BI aan de slag.

Trainees kunnen zelf gegevens ophalen, verwerken, analyseren en visualiseren op een dashboard en deze vervolgens verspreiden.

Trainees zijn goed voorbereid op het PL-300-examen.

Voor wie is de PL-300 examentraining geschikt?

De PL-300 examentraining is geschikt voor iedereen die alle aspecten van Power BI goed wil beheersen en dit wil aantonen door middel van het PL-300 certificaat. Denk aan controllers, accountants, marketeers, HR consultants, business analisten, sales analisten, consultants en andere professionals die zich bezighouden met rapporteren.

Kosten PL-300 examentraining

De kosten voor de PL-300 examentraining bedragen € 1050,- per deelnemer. Dit is op basis van 4,5 dagen incompany. Deze kosten zijn vrijgesteld van btw.

Nieuwste berichten

Je hebt je Power BI-rapport voltooid, het onder de rapportgebruikers verspreid en nu ben je klaar, toch?

Nee, eigenlijk ben je pas net begonnen! 🚀 Ik ben al bijna 7 jaar Power BI-consultant en naar mijn ervaring is het moeilijkste deel van Power BI om een rapport...
Lees meer
Flow Design a report

Wanneer je een nieuw rapport gaat ontwikkelen in Power BI, zet dan je computer uit!

Klinkt een beetje vreemd, ik begrijp het, maar laat me het uitleggen: Voordat je je laptop opent en aanzet, wil je er zeker van zijn dat je eerst hebt bepaald...
Lees meer

Zachte vaardigheden zijn belangrijker dan harde vaardigheden

Als het gaat om #powerbi, zijn zachte vaardigheden belangrijker dan harde vaardigheden! Laat me je een voorbeeld geven: Een gegevensanalist heeft een vreselijk rapport gebouwd dat lelijk is, traag reageert,...
Lees meer