PL-300 examentraining

Home Incompany Power BI Trainingen PL-300 examentraining

Door het PL-300 examen te behalen, kun je aantonen dat je alle aspecten van Power BI beheerst. Alle hoofdonderdelen van Power BI komen tijdens de PL-300 examentraining van Minova aan bod. Van het modelleren van gegevens, data visualisatie, distributie van informatie tot het doen van een oefenexamen. De examentraining vindt live plaats op locatie en is verdeeld over 3,5 dag. Na het volgen van de examentraining ben je op de juiste manier voorbereid op het officiële PL-300 examen, zodat je vol vertrouwen aan de slag kan.

Wat is de PL-300 examentraining precies?

In de Power BI PL-300 examentraining komen de volgende onderwerpen aan bod:

Voor veel van de genoemde onderwerpen is voornamelijk theoretische kennis noodzakelijk, maar voor de onderdelen datamodellering en het schrijven van DAX is praktische ervaring een vereiste. Hier gaan we uitgebreid op in tijdens de live trainingsdagen. De examentraining is volgens een helder stappenplan opgebouwd, zodat het gemakkelijk te volgen is, ondanks de complexiteit van sommige examenonderdelen.

Na de PL-300 examentraining heb je geleerd om:

Omdat deze training alle hoofdonderdelen van Power BI omvat, kunnen trainees na het volgen van deze cursus zelfstandig met Power BI aan de slag.

Trainees kunnen zelf gegevens ophalen, verwerken, analyseren en visualiseren op een dashboard en deze vervolgens verspreiden.

Trainees zijn goed voorbereid op het PL-300-examen.

Voor wie is de PL-300 examentraining geschikt?

De PL-300 examentraining is geschikt voor iedereen die alle aspecten van Power BI goed wil beheersen en dit wil aantonen door middel van het PL-300 certificaat. Denk aan controllers, accountants, marketeers, HR consultants, business analisten, sales analisten, consultants en andere professionals die zich bezighouden met rapporteren.

Kosten PL-300 examentraining

De kosten voor de PL-300 examentraining bedragen € 1050,- per deelnemer. Dit is op basis van 4,5 dagen incompany. Deze kosten zijn vrijgesteld van btw.

Nieuwste berichten

Debugger Poster.pptx

The DAX Debugger tool in Tabular Editor 3

Het begrijpen en debuggen van je #DAX in #powerbi is zojuist veel eenvoudiger en sneller geworden met de DAX Debugger tool in Tabular Editor 3. In deze video demonstreer ik...
Lees meer
Demo Time Paginated reports in Power BI - What is all the fuss about? - Microsoft Power BI Report Builder

Paginated rapporten in Power BI

Een paginated rapport op een #Powerbi rapportpagina kan een uitstekende oplossing zijn wanneer je een grote tabel hebt en deze wilt exporteren naar PDF, alleen die tabel wilt delen of...
Lees meer
FeatIm_Klein

DAX: Verschil tussen FILTER en CALCULATETABLE

In de wereld van DAX formules, zijn de twee formules die het meest door elkaar gehaald worden FILTER en CALCULATETABLE. Dat is te wijten aan het feit dat zij in...
Lees meer