Over Minova – Power BI-specialisten

Home Over Minova – Power BI-specialisten

Het ontwikkelen van nieuwe methoden om managementinformatie te genereren en presenteren is precies wat Minova drijft. Dit doen wij door Power BI in te zetten. Als Power BI-specialisten richten wij Power BI in voor allerlei verschillende organisaties zoals banken, scholen, cultuur en industrie. Zelfs organisaties zoals dierentuinen behoren tot onze klanten, waarvoor wij een volledig geautomatiseerd systeem op maat hebben ingericht. Daarnaast geven wij trainingen op het gebied van Power BI, vanaf beginners tot (ver-)gevorderden.

Power BI-specialisten vanaf 2015

Sinds de introductie van Power BI in 2015 is oprichter en eigenaar Marnix Jansen al bezig om Power BI te implementeren voor de meest complexe casussen. Inmiddels is hij met zijn team van specialisten continu bezig om te werken met Power BI. Marnix weet als geen ander zijn bedrijfskundige en financiële kennis in te zetten, zodat hij bedrijven kan leren om data inzichtelijk te maken. Deze kennis deelt hij ook door lezingen, trainingen en cursussen te geven over Power BI.

Benieuwd wat Minova voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Power BI

Is Power BI iets voor ons?

Van data naar inzicht

Nieuwste berichten

FeatIm_Klein

DAX: Difference between FILTER and CALCULATETABLE

  In the world of DAX formulas, the two formulas that get mixed up the most are FILTER and CALCULATETABLE. That is due to the fact that they actually do...
Read more
Wrong-tool-for-the-job2

Waarom Excel niet geschikt is voor een Financieel Model

Ondanks dat ik over de jaren zelf talloze Financiële Modellen heb ontwikkeld met behulp van Excel, ben ik toch tegenstander van het gebruik ervan voor dat doeleinde
Read more
columnsPicturedjpf

Change a Column Name in the Power BI Query Editor without hardcoding

Sometimes, when bringing in data in the query editor, you need to change the name of a column that isn't always the same in the source.
Read more