DA-100 examentraining

Home Incompany Power BI Trainingen DA-100 examentraining

Door het DA-100 examen te behalen, kun je aantonen dat je alle aspecten van Power BI beheerst. Alle hoofdonderdelen van Power BI komen tijdens de DA-100 examentraining van Minova aan bod. Van het modelleren van gegevens, data visualisatie, distributie van informatie tot het doen van een oefenexamen. De examentraining vindt live plaats op locatie en is verdeeld over 3,5 dag. Na het volgen van de examentraining ben je op de juiste manier voorbereid op het officiële DA-100 examen, zodat je vol vertrouwen aan de slag kan.

Wat is de DA-100 examentraining precies?

In de Power BI DA-100 examentraining komen de volgende onderwerpen aan bod:

Voor veel van de genoemde onderwerpen is voornamelijk theoretische kennis noodzakelijk, maar voor de onderdelen datamodellering en het schrijven van DAX is praktische ervaring een vereiste. Hier gaan we uitgebreid op in tijdens de live trainingsdagen. De examentraining is volgens een helder stappenplan opgebouwd, zodat het gemakkelijk te volgen is, ondanks de complexiteit van sommige examenonderdelen.

Na de DA-100 examentraining heb je geleerd om:

Omdat deze training alle hoofdonderdelen van Power BI omvat, kunnen trainees na het volgen van deze cursus zelfstandig met Power BI aan de slag.

Trainees kunnen zelf gegevens ophalen, verwerken, analyseren en visualiseren op een dashboard en deze vervolgens verspreiden.

Trainees zijn goed voorbereid op het DA-100-examen.

Voor wie is de DA-100 examentraining geschikt?

De DA-100 examentraining is geschikt voor iedereen die alle aspecten van Power BI goed wil beheersen en dit wil aantonen door middel van het DA-100 certificaat. Denk aan controllers, accountants, marketeers, HR consultants, business analisten, sales analisten, consultants en andere professionals die zich bezighouden met rapporteren.

Kosten DA-100 examentraining

De kosten voor de DA-100 examentraining bedragen € 750,- per deelnemer. Dit is op basis van 3,5 dagen incompany. Deze kosten zijn vrijgesteld van btw.

Nieuwste berichten

FeatIm_Klein

DAX: Difference between FILTER and CALCULATETABLE

  In the world of DAX formulas, the two formulas that get mixed up the most are FILTER and CALCULATETABLE. That is due to the fact that they actually do...
Read more
Wrong-tool-for-the-job2

Waarom Excel niet geschikt is voor een Financieel Model

Ondanks dat ik over de jaren zelf talloze Financiële Modellen heb ontwikkeld met behulp van Excel, ben ik toch tegenstander van het gebruik ervan voor dat doeleinde
Read more
columnsPicturedjpf

Change a Column Name in the Power BI Query Editor without hardcoding

Sometimes, when bringing in data in the query editor, you need to change the name of a column that isn't always the same in the source.
Read more